tiistai 13. lokakuuta 2009

Sehän on Evolute!

Nyt on pelille keksitty viimein nimikin: Evolute taikka suomeksi käännettynä Evoluutta. Katselin sanakirjasta joitakin kehittymiseen liittyviä sanoja ja siellä vilahti evolutionikin. Siitä sitten väänsin evoluten ja wikipedia tiesi, että se tarkkoittaakin tuollaista asiaa. No ei se mitään, pelin tähtäin voi etäisesti muistuttaa noita palloja tuon englanninkielisen wikipedian giffeissä, joten saa kelvata, kun nimi kuitenkin kuulostaa sen verran hyvältä.

Sitten ajattelin vielä kertoa, mistä keksin idean tähän peliin, kun en sitä ole muistanut vielä paljastaa. No, yleisesti tuon tapaiset rennot arcade pelit ovat ihan mukavia, mutta toisaalta pidän myös paljon sellaisista peleissä, joissa voi kehittyä jotenkin, ostaa päivityksiä tai saavuttaa jotakin. Siitä sitten keksin yhdistää nämä asiat, joten laitoin tuollaiseen perusräiskintään kehittymissysteemin. Ostettavia päivityksiähän tuollaisissa peleissä on kuitenkin suhteellisen paljon, joten tämä on (ainakin minulle) jotain uutta.
Täytyy kyllä kuitenkin sanoa, että arcade pelit käyvät aina varsin nopeasti tylsiksi, joten ajatuksena on, että vielä myöhemmin lisään tähän jonkin tapaisen "uramoodin". Samoin ajattelin tehdä mahdolliseksi rakentaa myös omia ratoja, joissa tulee erilaiset vihulaisaallot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti